Καιρός για παραλία σήμερα - Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία την Πέμπτη

Καιρός για παραλία σήμερα - Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία την Πέμπτη

Τα θερμόμετρα θα δείξουν πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου - Τους 34 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία την Πέμπτη μολονότι κατά τόπους θα βρέχει

Καιρός για παραλία σήμερα - Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία την Πέμπτη
Αύξηση της θερμοκρασίας θα έχουμε σήμερα στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Αιγαίου ωστόσο δεν θα ξεπεράσει τους 27 βαθμούς.

Κατά τ' άλλα ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι καλός με λίγα μόνο σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3-4 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες όχι πάνω από τα 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια αναμένεται στην Αττική, με μεταβλητούς ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 15-30 βαθμούς κελσίου.

Κλείσιμο
Καλοκαιρία περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη, με μεταβλητούς ανέμους 2-3 μποφόρ και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς κελσίου.

Αντίθετα από την Πέμπτη, αν και οι υψηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν, δεν θα λείψουν οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες ενώ πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα:

Πέμπτη 07-05-2015
καιρός: στην κεντρική και βόρεια χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο οι οποίες πιθανόν να είναι καταιγίδες τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. 
άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείους 4 με 6 μποφόρ. 
θερμοκρασία: στα κεντρικά και νότια θα κυμανθεί σε υψηλή για την εποχή επίπεδα (θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 32 με 33 και πιθανόν καταιγίδες τόπους τους 34 βαθμούς κελσίου). Σε μικρή πτώση από το απόγευμα στα βόρεια. 

Παρασκευή 08-05-2015
καιρός: παροδικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά όπου και θα εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος. 
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από απόγευμα στα δυτικά οι άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. 
θερμοκρασία: σε πτώση από βορρά προς νότο. 

Σάββατο 09-05-2015
καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και κυρίως στα δυτικά και βόρεια ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. 
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Κυριακή 10-05-2015 και Δευτέρα 11-05-2015
καιρός: λίγες νεφώσεις καταιγίδες περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. 
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. 
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης