Νέα στοιχεία για την «υπόθεση Άννυ»: Ο παιδοκτόνος είχε σχέση με τραβεστί

Νέα στοιχεία για την «υπόθεση Άννυ»: Ο παιδοκτόνος είχε σχέση με τραβεστί

Τι λέει ο φίλος και πρώην σύντροφος του 27χρονου Βούλγαρου 

Νέα στοιχεία για την «υπόθεση Άννυ»: Ο παιδοκτόνος είχε σχέση με τραβεστί
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος που διέπραξε ο 27χρονος Βούλγαρος και τις τελευταίες ώρες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειές για τη ζωή τόσο του πατέρα όσο και της μητέρας. 

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία τις δικογραφίας η 4χρονη μεγάλωνε σε ένα ακατάλληλο περιβάλλον: τόσο η χρήση ναρκωτικών όσο και ο βίαιος χαρακτήρας, του πατέρα, που δεν δίσταζε να χτυπάει επανειλημμένα τόσο την 24χρονη Ντιμιτρίνα όσο και την ίδια του την κόρη, δημιουργούν αμέτρητα ερωτήματα.

Έντονο ενδιαφέρον όμως έχει και το παρελθόν του 27χρονου ο οποίος, δεν είχε σταθερή κατοικία αφού σύμφωνα με τη δικογραφία προκύπτει ότι με τον τότε σύντροφό του έμενε από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο. 

Κλείσιμο
«Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα γνώρισα και το Σάββα. Το 2008 γίναμε ζευγάρι με το Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010», αναφέρει στην κατάθεσή του ο φίλος και πρώην σύντροφος του 27χρονου. 

Την προσωπικότητα του παιδοκτόνου όμως προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις τελευταίες ώρες ειδικοί επί του θέματος. 

«Πρόκειται για μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα, που αντλεί ευχαρίστηση με τον πόνο του άλλου. Είναι ευφυής και έχει σώας τας φρένας. Το ότι σκότωσε, τεμάχισε και μαγείρεψε το παιδί του, δείχνει ένα σχεδιασμένο έγκλημα με διάρκεια. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει συναίσθημα», λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Δήμητρα Σφήκα.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης