Παρασκευόπουλος: «Εχω ακούσει τα προβλήματα των διοικητικών δικαστών»

Παρασκευόπουλος: «Εχω ακούσει τα προβλήματα των διοικητικών δικαστών»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει ανακοίνωσε πως θα συγκροτήσεινομοπαρασκευαστική επιτροπή με συμμετοχή και μέλους της Ένωσης, η οποία θα προχωρήσει με εντατικούς ρυθμούς στη σύνταξη σχεδίου

Παρασκευόπουλος: «Εχω ακούσει τα προβλήματα των διοικητικών δικαστών»
Έχει ακούσει τα προβλήματα των διοικητικών δικαστών επισημαίνει ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος, σε ανακοίνωση-απάντηση στην Ένωση Διοικητικών Δικαστών.

Ειδικότερα, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών σε ανακοίνωσή της που είδε το «φως» της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες, έκανε αναφορά σε συνάντηση της με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης στην οποία έθεσε τα καυτά προβλήματα των δικαστών.

Όμως, σύμφωνα με την Ένωση, ο κ. Παρασκευόπουλος παρέπεμψε στις καλένδες τα προβλήματα του κλάδου των δικαστών.

Κλείσιμο
Στην συνέχεια, ο υπουργός Δικαιοσύνης απαντώντας στην ανακοίνωση της Ένωσης, υπογραμμίζει ότι έχει ακούσει «προσεκτικά τα αιτήματα της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, σε δύο συναντήσεις στο υπουργείο, καθώς  και στη Γενική τους Συνέλευση, την οποία μετά από πρόσκλησή τους, χαιρέτησε και παρακολούθησε».

Τα αιτήματα της Ένωσης, «δομικά και πολυσχιδή, για τα οποία μου παραδόθηκε και γραπτό υπόμνημα,  δεν θα μπορούσα πρόχειρα και χωρίς γνώμες ειδικών να αξιολογήσω και να προωθήσω νομοθετικά» προσθέτει ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Στην Ένωση, όπως σημειώνει ο κ. Παρασκευόπουλος, ανακοίνωσα ότι «θα συγκροτήσω νομοπαρασκευαστική επιτροπή με συμμετοχή και μέλους της Ένωσης, η οποία θα προχωρήσει με εντατικούς ρυθμούς στη σύνταξη σχεδίου».

Ως εκ τούτου, καταλήγει ο υπουργός Δικαιοσύνης, η ανακοίνωση της Ένωσης όπου «γίνεται λόγος για «καλένδες» απλώς δημιουργεί απορίες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης