Νέα μαρτυρία: Ο πατέρας της Άννυ μου είχε πει ότι ήθελε να την πάρει και να φύγουν για Γερμανία

Νέα μαρτυρία: Ο πατέρας της Άννυ μου είχε πει ότι ήθελε να την πάρει και να φύγουν για Γερμανία

Ο κ. Διομήδης, που φιλοξενούσε τους γονείς και την 4χρονη κόρη τους, αποκαλύπτει την τελευταία κουβέντα που είχε με τον 27χρονο Βούλγαρο 

Νέα μαρτυρία: Ο πατέρας της Άννυ μου είχε πει ότι ήθελε να την πάρει και να φύγουν για Γερμανία
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο για δεύτερη φορά ο 70χρονος, στο σπίτι του οποίου έμενε για αρκετό διάστημα η Άννυ με τη μητέρα της.

«Τον πατέρα της τον γνώρισα πριν πέντε χρόνια, ερχόταν σπίτι μου, με βοηθούσε σε δουλειές μου και του είχα δώσει τη δυνατότητα να μένει σε ένα δωμάτιο του διαμερίσματός μου. Πού να φανταστώ τι θα γινόταν και πώς αυτός θα αφαιρούσε τη ζωή του ίδιου του του παιδιού;» λέει αποκλειστικά στο protothema.gr ο κ. Διομήδης.

Κλείσιμο


Ο 70χρονος προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες, μετά την αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον πατέρα της. 



«Ήταν φιλήσυχος, καλό παιδί, έκανε ό,τι δουλειά έβρισκε για το μεροκάματο. Μετά μου γνώρισε τη σύντροφό του και την κόρη του και μένανε και αυτές κάποιες φορές σπίτι. Η μικρή μια φορά είχε έρθει, αν θυμάμαι καλά. Πάντως η κοπέλα ήθελε να χωρίσει μαζί του. Δεν μάλωναν μπροστά μου, αλλά είχαν πολλές εντάσεις τελευταία, όπως εκείνη μου είχε πει» σημειώνει ο κ. Διομήδης.



Ο ίδιος αποκαλύπτει μάλιστα την τελευταία συζήτηση που έκανε με τον πατέρα-τέρας και σημειώνει πως ο 27χρονος Βούλγαρος ήθελε να φύγει με την 4χρονη από την Ελλάδα για να της προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον.



Ο κ. Διομήδης ισχυρίζεται  ότι ο πατέρας της  Άννυ του είχε εκμυστηρευτεί λίγες ημέρες πριν την... εξαφάνισή της ότι ήθελε να φύγει με την κόρη του στη Γερμανία, να τη στείλει σχολείο εκεί και να της δώσει ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης