Σέρρες: Είχε λατρεία στα... ξένα ποδήλατα

Σέρρες: Είχε λατρεία στα... ξένα ποδήλατα

Οι άνδρες της Ασφάλειας έπιασαν στα πράσα τον δράστη, τη στιγμή που προσπαθούσε να βγάλει ένα ποδήλατο από την αυλή της κατοικίας ενός 65χρονου

Σέρρες: Είχε λατρεία στα... ξένα ποδήλατα
«Συλλογή» από... κλεμμένα ποδήλατα φαίνεται πως προσπαθούσε να κάνει ένας 36χρονος Έλληνας λάτρης της ποδηλασίας στις Σέρρες, καθώς μόνο μέσα σε ένα 24ωρο έκλεψε δυο! 

Στην δεύτερη κλοπή, όμως, στάθηκε άτυχος καθώς περνούσε από το σημείο μια περιπολία αστυνομικών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έπιασαν στα πράσα τον δράστη, τη στιγμή που προσπαθούσε να βγάλει ένα ποδήλατο από την αυλή της κατοικίας ενός 65χρονου. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα γραφεία τους, όπου ομολόγησε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε κλέψει άλλο ένα ποδήλατο από το σπίτι ενός 30χρονου. Ο... φανατικός ποδηλάτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

*** Μέσα στην αποθήκη ενός σπιτιού στην Καλαμάτα συνέλαβαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις Έλληνες ηλικίας 58, 60 και 60 χρόνων και έναν 34χρονο Αλβανό που την είχαν διαρρήξει, αλλά δεν είχαν προλάβει να κλέψουν κάτι. Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ένας ανιχνευτής μετάλλων που εξετάζεται αν ήταν δικός τους που τον χρησιμοποιούσαν για να εντοπίζουν αποθηκευμένα μεταλλικά είδη! Ο 34χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και κινήθηκε σε βάρος του η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης