Πτολεμαΐδα: 28χρονος χτύπησε ανήλικο κοριτσάκι για να το ληστέψει

Πτολεμαΐδα: 28χρονος χτύπησε ανήλικο κοριτσάκι για να το ληστέψει

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και, με την περιγραφή που είχε δώσει το ανήλικο κορίτσι, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη

Πτολεμαΐδα: 28χρονος χτύπησε ανήλικο κοριτσάκι για να το ληστέψει
Το ακριβό κινητό τηλέφωνο που κρατούσε ένα ανήλικο κοριτσάκι, «γυάλισε» στο μάτι ενός νεαρού που δεν δίστασε να του επιτεθεί και να το χτυπήσει για να το αρπάξει. Όμως, τελικά, δεν κατάφερε να ξεφύγει από την «τσιμπίδα» των αστυνομικών που τον εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου.

Η 14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε κλαίγοντας και τρέμοντας από το φόβο της ότι το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στην Πτολεμαΐδα μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό της, δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που την απώθησε βίαια ενώ ταυτόχρονα τη χτυπούσε και της το άρπαξε από τα χέρια.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και, με την περιγραφή που είχε δώσει το ανήλικο κορίτσι, κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη το απόγευμα της Κυριακής. Ο 28χρονος Έλληνας είχε στην κατοχή του το κλεμμένο κινητό το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 14χρονη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για ληστεία. 

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης