Συνελήφθη και η μητέρα της 4χρονης Άννυ

Συνελήφθη και η μητέρα της 4χρονης Άννυ

Μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ - Αύριο θα πάει στον ανακριτή και ο δικηγόρος της θα ζητήσει προθεσμία για την απολογία της - Αρνείται να δεχτεί τα όσα συνέβησαν, λέει ο ψυχίατρος που την εξέτασε


Συνελήφθη και η μητέρα της 4χρονης Άννυ
Στο σπίτι της μητέρας της μητέρας της 4χρονης Άννυ μετέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας άνδρες της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα, προκειμένου να τη συλλάβουν, έπειτα από σχετικό ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος της για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. 

Η μητέρα του μικρού κοριτσιού οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται και ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης που ομολόγησε ότι δολοφόνησε άγρια το ίδιο του το παιδί! 

Ο δικηγόρος της, κ. Σταύρος Γεωργίου είπε ότι η Ντιμιτρίνα θα οδηγηθεί αύριο, Τρίτη, στον ανακριτή, από τον οποίο θα ζητηθεί προθεσμία για την απολογία. 

Κλείσιμο
«Κάτι είχαμε υποψιαστεί, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό» είπε ο δικηγόρος της 25χρονης μάνας, αναφέροντας παράλληλα ότι κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ο πατέρας-δολοφόνος ήταν «τέρας ψυχραιμίας», όμως, αποδείχθηκε, τελικά ένα πραγματικό τέρας.

Από την πλευρά του, ο ψυχίατρος κ. Δημήτρης Σούρας, ο οποίος επίσης επισκέφθηκε την 25χρονη γυναίκα είπε ότι η μητέρα αρνείται να δεχτεί τα όσα συνέβησαν. «Γιατί μου το έκανε αυτό. Ψέμματα μου λέτε. Το παιδί μου θα είναι σπίτι αύριο» λέει και ξαναλέει η μητέρα της Άννυ, σύμφωνα με τον κ. Σούρα. «Αναγκαστήκαμε να της πούμε όλη την αλήθεια. Τι έκανε ο πατέρας και χάθηκε το παιδί. Αυτό που μας ρώτησε είναι αν θα έχει κάτι από το παιδί μου. Δεν ξέρει που βρίσκεται, ούτε τι ημέρα είναι, παρότι έχει πάρει ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. Δεν ξέρω τι άποψη έχει ο κόσμος γι' αυτή τη γυναικά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιος πήρε και το μαγείρεψε σε μια κατσαρόλα», πρόσθεσε.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος ο πατέρας έχει δολοφονήσει το παιδί αξιοποιώντας την κατάθεση ενός μάρτυρα - "κλειδί" αλλά και στοιχεία που αναλύθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. 

Οι γονείς είχαν δηλώσει την δήθεν εξαφάνιση του άτυχου παιδιού από τις 21 Απριλίου, ωστόσο εξ αρχής έδιναν αντιφατικά στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο εξαφανίστηκε το κορίτσι γεγονός, που έκανε τους αστυνομικούς να εξετάσουν από την πρώτη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα και τελικά να φτάσουν στην τραγική εξιχνίαση της υπόθεσης.








Ο δικηγόρος της μητέρας της 4χρονης Άννυ, κ. Σταύρος Γεωργίου




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης