Προσπάθησε να περάσει λαθραία από τα σύνορα ένα μικρό... θησαυρό

Προσπάθησε να περάσει λαθραία από τα σύνορα ένα μικρό... θησαυρό

Οι τελωνειακοί που έκαναν έλεγχο στον Τούρκο τον… «ξεψάχνισαν» και ανακάλυψαν  τα 56.000 ευρώ, 7.400 στερλίνες και 9.000 λίρες Τουρκίας, που είχε μαζί του.

Προσπάθησε να περάσει λαθραία από τα σύνορα ένα μικρό... θησαυρό
Τις δουλειές που είχε σκοπό να ανοίξει στην Ελλάδα ένας Τούρκος επιχειρηματίας και κατά πόσο θα ήταν νόμιμες ή όχι, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τη σύλληψή του στα σύνορα όταν επιχείρησε να εισάγει λαθραία ένα μικρό θησαυρό σε μετρητά.

Ο Τούρκος έφτασε με το αυτοκίνητό του στο Τελωνείο των Κήπων στο Έβρο και προσπάθησε να περάσει στη χώρα χωρίς να δηλώσει ότι είχε μαζί του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Όμως, οι τελωνειακοί που του έκαναν έλεγχο τον… «ξεψάχνισαν» και ανακάλυψαν  τα 56.000 ευρώ, 7.400 στερλίνες και 9.000 λίρες Τουρκίας, που είχε μαζί του.

Όλα τα χρήματα, που αντιστοιχούν σε 64.500 ευρώ, κατασχέθηκαν ως αδήλωτο συνάλλαγμα και αν ο Τούρκος αποδείξει τη νομιμότητα της κατοχής τους θα του επιστραφούν, αφού όμως πρώτα αφαιρεθούν οι 18.000 ευρώ που του επιβλήθηκαν ως πρόστιμο για την παράνομη εισαγωγή τους στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης