Πρέβεζα: Έπιασαν με ηρωίνη τους δράστες διπλής κλοπής

Πρέβεζα: Έπιασαν με ηρωίνη τους δράστες διπλής κλοπής

Στις 21 Απριλίου και την Πρωτομαγιά, οι δυο νεαροί Έλληνες προσποιήθηκαν τους πελάτες και όταν δεν τους παρακολουθούσε ο ιδιοκτήτης άρπαξαν 100 ευρώ τα οποία διέθεσαν για την αγορά ηρωίνης

Πρέβεζα: Έπιασαν με ηρωίνη τους δράστες διπλής κλοπής
Είχαν βρει το κόλπο για να εξασφαλίζουν χρήματα για να αγοράσουν τη δόση τους δυο νεαροί τοξικομανείς. Κάθε φορά που ξέμεναν, πήγαιναν σε ένα σε κατάστημα στην περιοχή Νέα Σινώπη της Πρέβεζας και… άρπαζαν όσα χρήματα έβρισκαν στο ταμείο!

Δυο φορές, στις 21 Απριλίου και την Πρωτομαγιά, οι δυο Έλληνες ηλικίας 25 και 27 χρόνων προσποιήθηκαν τους πελάτες και όταν δεν τους παρακολουθούσε ο ιδιοκτήτης άρπαξαν 100 ευρώ τα οποία διέθεσαν για την αγορά ηρωίνης. Όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας, πάνω στον 25χρονο βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης η οποία κατασχέθηκε. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπή κατά συναυτουργία και κατοχή ναρκωτικών.

*** Ηρωίνη και χασίς διακινούσαν σε χρήστες ναρκωτικών στην Πάτρα δύο Πακιστανοί που υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας που είχαν πληροφορίες για τη δράση τους. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 17 γραμμάρια ηρωίνης και επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης