«Θεριακλήδες» διέρρηξαν δυο μαγαζιά στη Σύρο

«Θεριακλήδες» διέρρηξαν δυο μαγαζιά στη Σύρο

Έργο των ίδιων δραστών, που είναι μάλιστα και… «θεριακλήδες», εκτιμά η Ασφάλεια Ερμούπολης ότι είναι οι δυο διαρρήξεις που έγιναν με διαφορά λίγων ημερών σε δυο καταστήματα στην παραλία της περιοχής Κίνι της Σύρου

«Θεριακλήδες» διέρρηξαν δυο μαγαζιά  στη Σύρο
Έργο των ίδιων δραστών, που είναι μάλιστα και… «θεριακλήδες», εκτιμά η Ασφάλεια Ερμούπολης ότι είναι οι δυο διαρρήξεις που έγιναν με διαφορά λίγων ημερών σε δυο καταστήματα στην παραλία της περιοχής Κίνι της Σύρου!

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν μια ταβέρνα τα ξημερώματα του Σαββάτου και χωρίς να πειράξουν τα εμπορεύματα πήγαν κατευθείαν στην ταμειακή μηχανή, από την οποία άρπαξαν γύρω στα 300 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενημέρωσε τους αστυνομικούς μόλις διαπίστωσε την διάρρηξη και αμέσως ξεκίνησε έρευνα.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους που διέρρηξαν πριν από λίγες ημέρες και ένα μίνι μάρκετ στην ίδια περιοχή. Ούτε από εκεί πήραν τρόφιμα οι
δράστες, που δεν βρήκαν χρήματα για να κλέψουν, εφοδιάστηκαν όμως με 150 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και αξίας περίπου 700 ευρώ!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης