Οι διαρρήκτες στα Φιλιατρά... αφήνουν και ευχαριστήρια σημειώματα!

Οι διαρρήκτες στα Φιλιατρά... αφήνουν και ευχαριστήρια σημειώματα!

Μέσα σε μια νύχτα, οι άγνωστοι δράστες εξαπέλυσαν πραγματικό μπαράζ διαρρήξεων και «άνοιξαν» 13 καταστήματα

Οι διαρρήκτες στα Φιλιατρά... αφήνουν και ευχαριστήρια σημειώματα!
Φόβος και τρόμος επικρατεί στα Φιλιατρά, όπου οι ιδιοκτήτες καταστημάτων βρίσκονται στο έλεος μιας σπείρας διαρρηκτών που χτυπούν με ασύλληπτη ταχύτητα και δεν διστάζουν να τους ειρωνευτούν, αφήνοντας ακόμη και… ευχαριστήρια σημειώματα!

Μέσα σε μια νύχτα, οι άγνωστοι δράστες εξαπέλυσαν πραγματικό μπαράζ διαρρήξεων και «άνοιξαν» 13 καταστήματα, παραβιάζοντας τις πόρτες ή τα παράθυρά τους. Βασικός στόχος τους ήταν οι ταμειακές μηχανές από τις οποίες άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις χτύπησαν μαγαζιά που είχαν διαρρήξει και τις προηγούμενες ημέρες, και μάλιστα άλλες δυο φορές, μεταξύ των οποίων ένα καφενείο και έναν φούρνο!
Στο τελευταίο, μάλιστα, άφησαν και σημείωμα που έγραφε «ευχαριστώ φίλε» στον ιδιοκτήτη!

Με τον ίδιο τρόπο έγιναν τουλάχιστον άλλες πέντε διαρρήξεις σε καταστήματα στην αγορά των Γαργαλιάνων, τα ξημερώματα του Σαββάτου! Οι δράστες άρπαξαν διάφορα χρηματικά ποσά που δεν έχει διευκρινιστεί το ύψος τους. Οι αλλεπάλληλες διαρρήξεις προκάλεσαν την κινητοποίηση μεγάλων αστυνομικών δυνάμεων που ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας εξετάζουν το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας κάποιων καταστημάτων προσπαθώντας να ανακαλύψουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των εισβολέων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης