Λέσβος: Τσιγγάνοι προσπάθησαν να βιάσουν ομόφυλές τους

Λέσβος: Τσιγγάνοι προσπάθησαν να βιάσουν ομόφυλές τους

Επιχείρησαν να ασελγήσουν σε βάρος δύο παντρεμένων γυναικών, αλλά τράπηκαν σε φυγή προκαλώντας ζημιές όταν είδαν τους συζύγους τους

Λέσβος: Τσιγγάνοι προσπάθησαν να βιάσουν ομόφυλές τους
Παρ’ ολίγο θα ξεσπούσε μακελειό στην περιοχή «Κεραμειά» της Λέσβου, όταν τέσσερις «θερμόαιμοι» τσιγγάνοι επιχείρησαν να ασελγήσουν σε βάρος δύο παντρεμένων ομόφυλών τους γυναικών, αλλά τράπηκαν σε φυγή προκαλώντας ζημιές όταν είδαν τους συζύγους τους!

Τρεις από τους επίδοξους βιαστές δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και μόνος ένας 36χρονος αναγνωρίστηκε. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Οι δράστες επιτέθηκαν σε δυο τσιγγάνες ηλικίας 17 και 31 χρόνων, αλλά εκείνες έβαλαν τις φωνές και δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθώς έτρεξαν οι σύζυγοί τους ηλικίας 17 και 35 χρόνων.

Οι τέσσερις τσιγγάνοι επιτέθηκαν εναντίον τους και τους χτύπησαν τραυματίζοντάς τους ελαφρά, αλλά στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφού προηγουμένως έσπασαν δυο σταθμευμένα οχήματα ιδιοκτησίας ενός 63χρονου συγγενούς των θυμάτων. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
*** Με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 32χρονος Γερμανός που συνελήφθη από αστυνομικούς στο Φαληράκι, μετά την καταγγελία μιας 43χρονης Ιταλίδας ότι την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις μέσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και προσπάθησε να ολοκληρώσει την επαφή χωρίς να τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης