Μολότοφ μέρα μεσημέρι στα Εξάρχεια

Μολότοφ μέρα μεσημέρι στα Εξάρχεια

Μικρής έκτασης επεισόδια μετά την πορεία για την Εργατική Πρωτομαγιά - Προσπάθησαν να πυρπολήσουν διαμέρισμα πολυκατοικίας - Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων και έστησαν πρόχειρα οδοφράγματα

Μολότοφ μέρα μεσημέρι στα Εξάρχεια
Επεισόδια μικρής έκτασης με μολότοφ σημειώθηκαν στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Αντιεξουσιαστές, μετά τις μολότοφ που πέταξαν στα Προπύλαια, κατευθύνθηκαν στα Εξάρχεια, όπου αναποδογύρισαν κάδους απορριμάτων και τους έβαλαν φωτιά, σε μια προσπάθεια να στήσουν πρόχειρα οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη. Στην περιοχή έγιναν δύο προσαγωγές, ενώ η ένταση εκτονώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Στις καθιερωμένες συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά δεν μην συνέβη το παραμικρό, όμως μια ομάδα αντιεξουσιαστών αποφάσισε να μην... περάσει απαρατήρητη, ρίχνοντας μολότοφ προς τα ΜΑΤ. Λίγο μετά την ολοκλήρωση των συγκεντρώσεων, στους δρόμους γύρω από τα Προπύλαια, ομάδα αντιεξουσιαστών έριξε πέντε μολότοφ προς τα ΜΑΤ, με την αστυνομία να απαντά με χειροβομβίδες κρότου λάμψης. 

Μικρή ένταση είχαμε και έξω από την Μ.Βρετανία, όπου άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών έριξε μια μολότοφ. Τα ΜΑΤ δεν απάντησαν. 



Κλείσιμο






























































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης