Το ξέσπασμα προσώπου-«κλειδί» στην υπόθεση της μικρής Άννυ: Η μητέρα της λέει ψέματα!

Το ξέσπασμα προσώπου-«κλειδί» στην υπόθεση της μικρής Άννυ: Η μητέρα της λέει ψέματα!

Μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr - Μιλά για φρικτή σκευωρία, καλά στημένη από τη μητέρα της 4χρονης Βουλγάρας

Το ξέσπασμα προσώπου-«κλειδί» στην υπόθεση της μικρής Άννυ: Η μητέρα της λέει ψέματα!
Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, φαίνεται πως έχει ο 70χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε η 25χρονη μητέρα της μικρής.



Κλείσιμο
Ο κύριος Διομήδης, εμφανώς καταβεβλημένος από όλη αυτή τη διαδικασία των τελευταίων ωρών, καθώς οδηγήθηκε και ο ίδιος στην Ευελπίδων κατηγορούμενος γιατί στο σπίτι βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, μιλά στο protothema.gr για την μυστηριώδη αυτή υπόθεση. 



Πρόκεται, όπως λέει, για μια φρικτή σκευωρία, καλά στημένη από τη μάνα της μικρής Άννυ. Εκείνος, είχει βοήθησει την 25χρονη κοπέλα όταν πριν τρία χρόνια εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και έψαχνε να βρει να μείνει κάπου μεταβατικά. Ο κύριος Διομήδης της παραχώρησε ένα δωμάτιο για εκείνη και το παιδί της στο διαμέρισμα που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας. 



Όπως λέει ο ίδιος, προσπαθεί ακόμη να καταλάβει τι έχει συμβεί και εκτιμά ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς, ίσως, όπως σημειώνει, επειδή δεν άντεχε άλλο να ακούει φωνές από τον πατέρα του με τον οποίο έμενε προσωρινά, λόγω της απουσίας της μάνας στη Γερμανία για ολιγοήμερο ταξίδι. 



«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, έχω τόσο πολύ στενοχωρηθεί με αυτό που έγινε, εγώ έδωσα σε αυτή την κοπέλα μία ευκαιρία για να καταφέρει μαζί με το παιδί της να σταθεί στα πόδια της, τους άνοιξα το σπίτι μου, αυτό εδώ που σας δείχνω ήταν το δωμάτιο που έμεναν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το έκανα απλά επειδή ήθελα να βοηθήσω. Πού να φανταστώ ότι τα πράγματα θα έπαιρναν αυτήν την τροπή... Θέλω να σας πω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έμενε πολύ σε αυτό το σπίτι αλλά έμενε μαζί με το σύντροφό της στο δικό του διαμέρισμα, σχετικά σε κοντινή ακτίνα από εδώ που είμαστε. Τώρα ακούσατε τι ειπώθηκε, προφανώς όπως προκύπτει όλα όσα έλεγε αυτές τις μέρες ήταν ψέμματα διότι ήθελε απλά να καλύψει το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της για να μη βρει κανένα μπελά. Στην ουσία μας κορόιδεψε όλους, έπαιρνε τους δρόμους και κολλούσε φωτογραφίες ότι τάχα αναζητούσε το παιδί της το οποίο είχε αφήσει σε μία φίλη της η οποία είχε εξαφανιστεί επίσης, δε ξέρω, δε μπορώ να χωνέψω ακόμη το πόσα ψέμματα έχει πει αυτή η κοπέλα, κυρίως σε μένα που θα έπρεπε να σκεφτεί ότι αν μη τι άλλο τη βοήθησα όσο μπορούσα όταν με είχε ανάγκη. Μακάρι να βρεθεί το παιδάκι, αυτό τώρα έχει μόνο σημασία», καταλήγει ο κύριος Διομήδης. 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης