Πιερία: Μυστήριο καλύπτει το μαχαίρωμα ηλικιωμένου αγρότη

Πιερία: Μυστήριο καλύπτει το μαχαίρωμα ηλικιωμένου αγρότη

Ο άτυχος 72χρονος δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές από δύο άγνωστους άνδρες τα ξημερώματα της Τρίτης

Πιερία: Μυστήριο καλύπτει το μαχαίρωμα ηλικιωμένου αγρότη
Στα τυφλά φαίνεται πως προχωρούν οι έρευνες για την εξιχνίαση του σοβαρού τραυματισμού ενός ηλικιωμένου αγρότη με αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο αγρόκτημά του στην Λεπτοκαρυά Πιερίας. Το θύμα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ οι μέχρι τώρα καταθέσεις δεν δείχνουν να είχε εχθρούς που ήθελαν το κακό του.

Ο άτυχος 72χρονος δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές από δύο άγνωστους άνδρες τα ξημερώματα της Τρίτης, την ώρα που καλλιεργούσε το χωράφι του. Οι δράστες τον τραυμάτισαν βαρύτατα στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι και διέφυγαν με αυτοκίνητο. Αιμόφυρτος ο ηλικιωμένος αγρότης κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του και να φτάσει ως το σπίτι του γιου του που βρίσκεται κοντά στο αγρόκτημα.

Εκείνος τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην εντατική. Η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης που ερευνούν την επίθεση. Έτσι, περιορίζονται προς το παρόν στη λήψη καταθέσεων από το συγγενικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της αιματηρής επίθεσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης