Εγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα: Τα συγκλονιστικά λόγια του συζύγου στο protothema.gr

Εγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα: Τα συγκλονιστικά λόγια του συζύγου στο protothema.gr

Τι λέει για τη γυναίκα του, για τα πεθερικά του αλλά και το μήνυμά του στην οικογένεια του λιμενικού

 Εγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα: Τα συγκλονιστικά λόγια του συζύγου στο protothema.gr
Στις 7 Απριλίου ολόκληρη η κοινωνία της Σαλαμίνας «πάγωσε» από το διπλό έγκλημα με θύματα έναν 35χρονο και μία 44χρονη.



Κλείσιμο

Η είδηση ότι ο 35χρονος λιμενικός, που υπηρετούσε στην ομάδα υποβρυχίων καταστροφών, πυροβόλησε εν ψυχρώ την 44χρονη ερωμένη του, γνωστή οδοντοτεχνίτη του νησιού, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε συγκλόνισε ολόκληρο το νησί. Δύο σπίτια έκλεισαν, δύο ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά από μάνα κι ένα τεράστιο «γιατί» παραμένει στα πρόσωπα των φίλων και συγγενών των δύο θυμάτων.




Ο σύζυγος της 44χρονης, τρεις εβδομάδες έπειτα από τον άδικο χαμό της, μίλησε στο protothema.gr, σημειώνοντας πως με τη γυναίκα του είχαν ένα σπάνιο δέσιμο. «Είχαμε μία υπέροχη σχέση. Εχασα έναν μοναδικό άνθρωπο. Ξέραμε τις προτεραιότητές μας και τι θέλαμε. Θέλαμε να γεράσουμε μαζί κι ευτυχισμένοι. Πέρα από την αδικία έχασα το χαμόγελό μου», δηλώνει στο protothema.gr.


«Η γυναίκα μου έβγαζε ό,τι καλύτερο στους ανθρώπους. Είχαμε μάθει να ζούμε ελεύθεροι. Οταν ακούγαμε για τα κοινωνικώς αποδεκτά πρότυπα μας έπιανε αλλεργία. Ημασταν πάντα χαμογελαστοί. Τον άνθρωπο που αγαπάς δεν τον περιορίζεις, τον σέβεσαι», προσθέτει, τονίζοντας πως στη ζωή του τώρα κάνει ό,τι έκανε και πριν. Οσον αφορά στα δύο ανήλικα παιδιά τους, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δυνατός και παραμένει δίπλα τους.



Αναφέρθηκε και στα πεθερικά του σημειώνοντας πως εκείνος είναι που τους στηρίζει και τους δίνει δύναμη: «Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από έναν γονιό να θάβει το παιδί του. Το συνειδητοποίησα όταν έκανα παιδιά. Η γυναίκα μου και τα πεθερικά μου είχαν ανέκαθεν είχαν πολύ καλές σχέσεις».



Σχετικά με την οικογένεια του 35χρονου λιμενικού, τέλος, ο σύζυγος της 44χρονης σημειώνει ότι «κι εκείνοι έχασαν τον άνθρωπό τους και πενθούν για την απώλειά του. Τι κακία να κρατήσει κανείς σε μία μάνα; Τους στέλνω τα συλλυπητήριά μου, γιατί καταλαβαίνω τον πόνο τους. Το μόνο που μένει είναι αυτή η αδικία».






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης