«Κυνηγοί» μετάλλων χτύπησαν παιδικό σταθμό στην Τρίπολη

«Κυνηγοί» μετάλλων χτύπησαν παιδικό σταθμό στην Τρίπολη

Οι δράστες σκαρφάλωσαν στη στέγη του παιδικού σταθμού στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος και έβγαλαν τα κεραμίδια για να ξηλώσουν τα χάλκινα λούκια και τις υδρορροές

«Κυνηγοί» μετάλλων χτύπησαν παιδικό σταθμό στην Τρίπολη
Τα σκυλιά στις αυλές των σπιτιών γύρω από το κτίριο του 3ου παιδικού σταθμού στην Τρίπολη γάβγιζαν δαιμονισμένα τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι στις εγκαταστάσεις είχαν εισβάλει για δεύτερη φορά άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων!

Οι δράστες σκαρφάλωσαν στη στέγη του παιδικού σταθμού στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος και έβγαλαν τα κεραμίδια για να ξηλώσουν τα χάλκινα λούκια και τις υδρορροές. Μάλιστα, ήταν και... εκλεκτικοί, αφού δεν «ξήλωσαν» τα παλιά και φθαρμένα, αλλά μόνο τα καινούργια, προκαλώντας ζημιά ύψους άνω των 4.000 ευρώ! Τη λεηλασία ανακάλυψε η διευθύντρια όταν πήγε να ανοίξει τον σταθμό και ειδοποίησε την Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ενώ και ο δήμος Τρίπολης κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων.

*** Στο ποιμνιοστάσιο ενός 53χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τρύπωσαν δυο Ρουμάνοι, αλλά δεν ήταν... ζωοκλέφτες! Προτίμησαν να αρπάξουν μερικά χρήματα που βρήκαν, τα εργαλεία του κτηνοτρόφου και διάφορα άλλα αντικείμενα. Ωστόσο, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 26 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ποιμνιοστασίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης