Πατέρας Αννυ: Εξαφάνισα τη μικρή για να μην την πάρει η μάνα της!

Πατέρας Αννυ: Εξαφάνισα τη μικρή για να μην την πάρει η μάνα της!

Τα αλλάζουν πάλι για το κοριτσάκι! Την είχε ο πατέρας της το βράδυ της εξαφάνισης - Στη ΓΑΔΑ η μητέρα της 4χρονης Άννυ - Εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο αγοραπωλησίας του παιδιού

Πατέρας Αννυ: Εξαφάνισα τη μικρή για να μην την πάρει η μάνα της!
Πλήρης σύγχυση επικρατεί πλέον γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Αννυ, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν με ταχύτατο ρυθμό χωρίς όμως να ρίχνουν φως στο τι έγινε το βράδυ που το παιδί εξαφανίστηκε.

Σήμερα ο φερόμενος ως βιολογικός της πατέρας, βουλγάρικης καταγωγής, εμφανίστηκε και δήλωσε ότι ήταν τελικά εκείνος που είχε το παιδί πριν την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μάλιστα, ο πατέρας εμπλέκεται στην εξαφάνιση καθώς ήθελε να απομακρύνει το παιδί από τη μητέρα του. Κανείς όμως δεν λέει και δεν ξέρει πού είναι τώρα η μικρή!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το protothema.gr, ο Σάββας, ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης Άννυ, είχε το παιδί στο σπίτι όπου έμενε επί της Μιχαήλ Βόδα. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος ισχυρίστηκε στις αρχές, το βράδυ που η Αννυ εξαφανίστηκε εκείνος κοιμήθηκε και ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα. Τότε η 4χρονη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και εξαφανίστηκε μαζί με τον σκύλο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως ο σκύλος βρέθηκε, ενώ το κοριτσάκι ακόμα αγνοείται. Ωστόσο η αστυνομία δίνει διαφορετική εκδοχή, αναφέροντας ότι ο πατέρας είχε ενεργό ρόλο στην εξαφάνιση!

Κλείσιμο

 
Το μπέρδεμα δεν τελειώνει εδώ. Αρκεί να θυμίσουμε πως χθες η μητέρα της εξαφανισμένης Άννυ κυρία Μπορισόβα σε δηλώσεις της δήλωνε πως είχε εμπιστευτεί σε μια γνωστή της το παιδί, για να πάει για κάποιες δουλειές στη Σόφια και όταν επέστρεψε το παιδί και η γνωστή της είχαν εξαφανιστεί.
 
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η μητέρα, προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις προκειμένου να μην φέρει σε δύσκολη θέση τον βιολογικό πατέρα της μικρής καθώς δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί και το έκανε μόλις σήμερα.

Σήμερα η μητέρα του παιδιού αλλά και ο 70χρονος που την φιλοξενεί οδηγούνται στη ΓΑΔΑ
έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Αστυνομία παρουσία εισαγγελέα.

Οι αρχές εντόπισαν στην οικία του 70χρονου εμβάσματα από τη Βουλγαρία, 4.000 ευρώ που ανήκουν στην κυρία Μπορισόβα, κινητά τηλέφωνα τα οποία θα περάσουν από εργαστηριακό έλεγχο, παλιές αποδείξεις διοδίων από την Βουλγαρία καθώς και τέσσερα υπνωτικά χάπια.

Να σημειώσουμε πως η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει και αυτό της αγοραπωλησίας.

Ο Σταύρος Γεωργίου, συνήγορος των τριών εμπλεκομένων της υπόθεση της μικρής Άννυ, ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr πως ανέλαβε από χθες το βράδυ την υπόθεση και αμέσως συνέστησε στους πελάτες του να καταθέσουν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου.

Εν τω μεταξύ, έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε και εξετάζεται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων ο βιολογικός πατέρας της 4χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για άνδρα βουλγαρικής καταγωγής.




Οπως δήλωσε: «Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχω από τρεις ανθρώπους που εμπλέκονται, το παιδί έφυγε από το σπίτι όπου έμενε με κάποιον σύντροφο της κυρίας Μπορίσοβα. Αυτά με διαβεβαιώνουν, μου λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο, υπάρχει σε εξέλιξη μια κατ' οικον έρευνα στο σπίτι του κυρίου που φιλοξενείται η Μπορίσοβα. Χαρτιά κοιτάνε, και τα λοιπά, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, είναι παρωχημένα. Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχω εγώ, είμαι υποχρεωμένος εντός της ημέρας να καταθέσω μήνυση για αρπαγή ανηλίκου, διότι εάν το παιδί το είχε βρει κάποιος, έπρεπε να το είχε παραδώσει στην αστυνομία. Για να μην το παραδώσει στην αστυνομία, κάποιος το εξαφάνισε, άρα λοιπόν θα κάνουμε μήνυση για αρπαγή. Εγώ ανέλαβα χθες το βράδυ την υπεράσπιση και ζήτησα να μου πουν τι ακριβώς συνέβη και κατέληξα σε αυτό. Για να σταματήσουν κάποια πράγματα που σέρνονται, συνέστησα να υποβληθεί μήνυση. Έχω την αίσθηση ότι οι έρευνες δεν θα οδηγήσουν πουθενά, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχω από του ίδιους και ελπίζω για το καλό του παιδιού να μην εξελιχθεί σε φιάσκο η αστυνομική έρευνα».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης