Προπύλαια: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών

Προπύλαια: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών

Στο νέο βίντεο, διάκρειας περίπου 10 λεπτών, με μουσική επένδυση, που ανέβηκε σε σελίδα αντιεξουσιαστών, φαίνονται άτομα που φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες να επιτίθενται στις διμοιρίες

Προπύλαια: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών
Ένα νέο βίντεο από την επίθεση αντιεξουσιαστών στην Πρυτανεία στις 16 Απριλίου αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Αστυνομικοί έχουν παραταχθεί στα σκαλοπάτια, στην είσοδο της Πρυτανείας, αποτρέποντας τους αντιεξουσιαστές να μπουν στο κτήριο. Οι αντιεξουσιαστές ρίχνουν πέτρες, αφρό από πυροσβεστήρες και χτυπούν τις ασπίδες των αστυνομικών με κοντάρια.

Στο νέο βίντεο, διάκρειας περίπου 10 λεπτών, με μουσική επένδυση, που ανέβηκε σε σελίδα αντιεξουσιαστών, φαίνονται άτομα που φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες να επιτίθενται στις διμοιρίες. 

Ύστερα από έξι λεπτά, ένας άντρας κάνει περιορισμένη χρήση χημικών χρησιμοποιώντας φυσούνα. Αντεξουσιαστές συνεχίζουν να επιτίθενται με πυροσβεστήρες, πέτρες και καδρόνια, πετώντας κόκκινη μπογιά στα ΜΑΤ, ενώ κράνη και ασπίδες έχουν γίνει κατακόκκινα. Τα ΜΑΤ κινούνται προς τους αντιεξουσιαστές και η ένταση στα Προπύλαια γενικεύεται. 

Κλείσιμο
Λίγα λεπτά μετά, οι αστυνομικές δυνάμεις οπισθοχωρούν και πάλι, ενώ συγκεντρωμένοι απέναντι από τα Προπύλαια ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Με τίτλο «Εγκλωβισμός καταληψιών από το ΜΑΤ μέσα σε ένα κτήριο αναγκάζει τους διαδηλωτές να επιτεθούν» το βίντεο δείχνει τα επεισόδια έτσι όπως τα κατέγραφε ο... οπερατέρ των αντιεξουσιαστών «ντυμένα» με μουσική.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης