Ντενίση: Μήνυση στη Δούρου για το Πεδίον του Άρεως

Ντενίση: Μήνυση στη Δούρου για το Πεδίον του Άρεως

"Εχει ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πάρκο στην καρδιά της Αθήνας"

Ντενίση: Μήνυση στη Δούρου για το Πεδίον του Άρεως
Μήνυση κατά της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου προτίθεται να καταθέσει η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το Πεδίον του Άρεως, την ευθύνη του οποίου έχει η Περιφέρεια Αττικής.

Σε συνέντευξη της στην “Εσπρέσο” η ηθοποιός που μένει στην περιοχή του Πεδίον του Άρεως και είναι επικεφαλής επιτροπής κατοίκων αναφέρει ότι στο πάρκο γίνεται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είναι και χώρος “πιάτσας” αγοριών και rave party.
               
Γι' αυτόν το λόγο η ηθοποιός συγκεντρώνει υπογραφές μαζί με τον Σύλλογο Φίλων του Πάρκου, που αριθμεί 5.000 μέλη, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον της Ρένας Δούρου.

Κλείσιμο
«Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα αλλά και η υγεία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας επειδή η πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού» δηλώνει η Μιμή Ντενίση.
               
Όπως σημειώνει «το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν δεν έκαναν τίποτα, αν εξαιρέσουμε την ανάπλαση του πριν από μερικά χρόνια -με περισσότερα από 9.000.000 ευρώ, τα οποία δόθηκαν από κονδύλια του ΕΣΠΑ- και όμως παρέμεινε αφύλακτο». «Εγώ μόνο εριστικός άνθρωπος δεν είμαι, αλλά έχω αγανακτήσει. Το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Αρεως, ειδικά τις βραδινές ώρες. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στα δικαστήρια και ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν το αίτημά μας είναι σωστό και δίκαιο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης