Πανευρωπαϊκός συναγερμός για την 4χρονη που χάθηκε στην Ομόνοια

Πανευρωπαϊκός συναγερμός για την 4χρονη που χάθηκε στην Ομόνοια

Οι περίεργες συνθήκες εξαφάνισης του κοριτσιού έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις αρχές - Η περίεργη ιστορία της μητέρας και ο ρόλος της «φίλης» της - Πού μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος για να δώσει πληροφορίες

Πανευρωπαϊκός συναγερμός για την 4χρονη που χάθηκε στην Ομόνοια
Η εξαφάνιση της 4χρονης Άνι Μπορίσοβα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 21 Απριλίου όταν και χάθηκε στην Ομόνοια έχει σημάνει συναγερμόα στις πανευρωπαϊκές αρχές που πραγματοποιούν εντατικές έρευνες εντός και εκτός Ελλάδας για τον εντοπισμό του κοριτσιού. Κινητοποίηση υπαρχει φυσικά και από το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ έχει σημάνει και Amber Alert πανευρωπαϊκά.

Η Άνι έχει καταγωγή από τη Βουλγαρία, έχει καστανά μαλλιά και μάτια και είναι αγνώστου πατρός. Την εξαφάνισή της κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Οι περίεργες συνθήκες εξαφάνισης του κοριτσιού έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις αρχές που ψάχνουν την άκρη του νήματος. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, επειδή ήθελε να πάει για λίγες ημέρες στη Βουλγαρία, παρέδωσε το παιδί σε μια φίλη και συμπατριώτισσά της για να το κρατήσει. Όταν επέστρεψε, η φίλη της δήλωσε πως έβγαλε βόλτα το παιδί και το έχασε. Το γεγονός ότι η μητέρα γνωρίζει μόνο το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύθηκε την κόρη της προκάλεσε έντονες υποψίες στους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο στην ευρωπαϊκή γραμμή για τις εξφανίσεις 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης