Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη

Ο σύζυγος γνωστής ηθοποιού είναι ένας από τους συλληφθέντες 

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ηρωίνη
Ο σύζυγος γνωστής ηθοποιού είναι ένας από τους τρεις Έλληνες που συνελήφθησαν από 
αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, μετά από σχεδιασμένη επιχείρηση που ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα από το νησί και κατέληξε σε περιοχή της Αττικής με τη συνεργασία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Αττικής.

Στα σπίτια και τα αυτοκίνητα των τριών δραστών ηλικίας 51, 58 και 59 χρόνων και σε διαφόρους αποθηκευτικούς χώρους, κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που η αξία πώλησής τους εκτιμάται ότι θα ξεπερνούσε τα 300.000 ευρώ! Στο σπίτι του 59χρονου βρέθηκε μια κατάλληλα διαμορφωμένη κρύπτη στην οποία υπήρχαν 18 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους τεσσάρων κιλών και 584 γραμμαρίων, οκτώ συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 733 γραμμαρίων και λευκή σκόνη βάρους 9,2 γραμμαρίων.

Στο σπίτι και στο Ι.Χ. του 58χρονου κατασχέθηκαν 7,2 γραμμάρια ηρωίνης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 2.700 ευρώ, ενώ στο σπίτι του 51χρονου βρέθηκαν 19,5 γραμμάρια ηρωίνης, 6,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. 
Κλείσιμο

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τέσσερα κινητά και οκτώ κάρτες SIM για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 58χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και οδήγησαν τους συλληφθέντες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης