Έφτασε στη Μύκονο «φορτωμένη» με χασίς!

Έφτασε στη Μύκονο «φορτωμένη» με χασίς!

Οι ύποπτες κινήσεις της κινητοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού

Έφτασε στη Μύκονο «φορτωμένη» με χασίς!
Οι κινήσεις μιας 35χρονης ταξιδιώτισσας που αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής στο νέο λιμένα της Μυκόνου, φάνηκαν ύποπτες στους άνδρες του Λιμενικού που την σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο στις αποσκευές που είχε μαζί της.

Μέσα σε ένα σακίδιο που είχε στην πλάτη της, οι λιμενικοί ανακάλυψαν μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 810 γραμμαρίων κι έτσι συνέλαβαν την 35χρονη, που παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία.

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών είναι ένας 43χρονος που εντοπίστηκε να κινείται με τη μοτοσικλέτα του στο Ηράκλειο, έχοντας μαζί του ακατέργαστη κάνναβης βάρους 46 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Στις τσέπες του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι… εισπράξεις από όσα ναρκωτικά είχε πουλήσει ως εκείνη τη στιγμή, ύψους 1.370 ευρώ! Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 148 ναρκωτικά χάπια διαφόρων ειδών είχε στην κατοχή του ένας 40χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην πόλη της Ρόδου, χωρίς να διαθέτει και την σχετική συνταγή γιατρού. Τα χάπια κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης