Πωλούσε λαθραίο καπνό και τσιγάρα στη λαϊκή!

Πωλούσε λαθραίο καπνό και τσιγάρα στη λαϊκή!

Ο 59χρονος έχει συλληφθεί πολλές φορές για διακίνηση λαθραίου καπνού

Πωλούσε λαθραίο καπνό και τσιγάρα στη λαϊκή!
Δεν βάζει μυαλό, παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις του για διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού, ένας 59χρονος που εντοπίστηκε για μια ακόμη φορά να «σπρώχνει» το παράνομο εμπόρευμά του στη λαϊκή αγορά στις Σάπες Ροδόπης!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον εντόπισαν μα μεταφέρει μια βαλίτσα και, όταν τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν, βρήκαν μέσα συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού βάρους ενός κιλού και 450 γραμμαρίων και 476 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί φόροι και δασμοί. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν 500 ευρώ που είχε ήδη βγάλει από τις πωλήσεις ο 59χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ο έλεγχος που έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο εσωτερικό ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δύο Αλβανοί ηλικίας 39 και 49 χρόνων, έφερε στο φως τέσσερις χάρτινες συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους ενός κιλού και 933 γραμμαρίων που είχαν κρυμμένες. Το όχημα κατασχέθηκε, ο καπνός εστάλη στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων και οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης και ένας 62χρονος που συνελήφθη στην Ξάνθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ενώ διέθετε προς πώληση 126 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν και 61,60 ευρώ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης