Βέροια: Πήρε άδεια από τη φυλακή για να... κλέβει!

Βέροια: Πήρε άδεια από τη φυλακή για να... κλέβει!

Ο 57χρονος Έλληνας πήρε εξαήμερη άδεια και έσπευσε να βοηθήσει την 54χρονη φίλη του να… ξαφρίζει ηλικιωμένους

Βέροια: Πήρε άδεια από τη φυλακή για να... κλέβει!
Δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το χρόνο της τακτικής άδειας που του χορηγήθηκε από τη φυλακή όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για κλοπές, ένας 57χρονος Έλληνας και έσπευσε να βοηθήσει την 54χρονη φίλη του να… ξαφρίζει ηλικιωμένους!

Η κοινή τους δράση αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας στη Βέροια και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από έναν 83χρονο, από την τσέπη του πουκαμίσου του οποίου είχε «βουτήξει» 600 ευρώ με διάφορα τεχνάσματα μέσα στο σπίτι του σε αγροτική περιοχή. Η μαρτυρία του θύματος ότι η δράστιδα διέφυγε με αυτοκίνητο στο οποίο την περίμενε άνδρας συνεργός της, οδήγησε στην ταυτοποίηση του 57χρονου.

Όπως αποκαλύφθηκε όταν συνελήφθη και αυτός, είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης που του είχε δώσει εξαήμερη άδεια για το διάστημα από 22 ως 28 Απριλίου! Μαζί με την 54χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ ερευνάται αν ξάφρισαν και άλλα ανυποψίαστα θύματα.

Κλείσιμο
*** Δεν πήγε μό9νο για διασκέδαση σε ένα νυχτερινό κέντρο στην πόλη της Ρόδου ένας 26χρονος Ιταλός, αλλά και για να… κλέψει ό,τι μπορούσε! Μετά την καταγγελία μιας νεαρής Ελληνίδας ότι άρπαξε το κινητό της, ο τουρίστας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης