Αναζητούν Ρουμάνους για τον ξυλοδαρμό ομοεθνή τους

Αναζητούν Ρουμάνους για τον ξυλοδαρμό ομοεθνή τους

Πρόκειται για έναν 46χρονο και το ανήλικο γιο του, ηλικίας 15 χρόνων

Αναζητούν Ρουμάνους για τον ξυλοδαρμό ομοεθνή τους
Ένας 46χρονος Ρουμάνος και ο ανήλικος γιος του, ηλικίας 15 χρόνων, φέρονται ως οι δράστες του βάναυσου ξυλοδαρμού ενός νεαρού συμπατριώτη τους που νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του αλλά και δίχως επαφή με το περιβάλλον!

Το 28χρονο θύμα, που κατοικεί τελευταίους μήνες στην περιοχή των Δουνέικων μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, βρήκαν με χαμένες τις αισθήσεις του οι υπάλληλοι ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων κοντά στις γραμμές του Ο.Σ.Ε. και ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Στο σημείο έφτασαν και άνδρες της Ασφαλείας που ξεκίνησαν έρευνα για τις συνθήκες του τραυματισμού του.

Ο νεαρός αλλοδαπός έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, τα οποία προήλθαν από χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές κατά την διάρκεια άγριας συμπλοκής. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών. Οι υποψίες έχουν πέσει στους δυο ομοεθνείς του με τους οποίους είχε προσωπικές διαφορές και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης