Συλλήψεις για κλοπές σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Συλλήψεις για κλοπές σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Με τη μοτοσικλέτα ενός 43χρονου ομοεθνούς του, που είχε κλέψει λίγο νωρίτερα, κυκλοφορούσε στο Ρέθυμνο ένας 26χρονος Αλβανός

Συλλήψεις για κλοπές σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο
Με τη μοτοσικλέτα ενός 43χρονου ομοεθνούς του, που είχε κλέψει λίγο νωρίτερα, κυκλοφορούσε στο Ρέθυμνο ένας 26χρονος Αλβανός ώσπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και αποδείχθηκε ότι είχε ξαφρίσει και ένα κατάστημα της πόλης.

Η κλεμμένη μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ ο δράστης προσήχθη στην  Ασφάλεια όπου προέκυψε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα ότι στις 7 Απριλίου είχε τρυπώσει στην επιχείρηση ενός 33χρονου και είχε αρπάξει έναν υπολογιστή αξίας 400 ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές και, στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. 

Αθέατος τρύπωσε στο σπίτι μιας 38χρονης στο Ηράκλειο ένας 33χρονος Έλληνας και άρπαξε κοσμήματα 1.000 ευρώ. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα τα οποία αναγνωρίστηκαν από την ιδιοκτήτριά τους και της αποδόθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης