ΠΑΜΕ: Πάνω από 1.000 άτομα στο συλλαλητήριο κατά της ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα

ΠΑΜΕ: Πάνω από 1.000 άτομα στο συλλαλητήριο κατά της ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα

Πορεία πραγματοποιήθηκε από την Ομόνοια μέχρι τη Βουλή

ΠΑΜΕ: Πάνω από 1.000 άτομα στο συλλαλητήριο κατά της ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικής των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων, είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην πλατεία Ομόνοιας, από το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ).

Ομιλίες στελεχών του ΠΑΜΕ έλαβαν χώρα, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 1.000 ατόμων. Πορεία πραγματοποιήθηκε από την Ομόνοια μέχρι τη Βουλή.

Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε: «Ζητήσαμε ονομαστική ψηφοφορία έτσι ώστε ο κάθε βουλευτής να πάρει τις ευθύνες του και κανένας να μην κρύβερται πίσω από τις συνολικές ευθύνες, είτε κυβερνητικές είτε των κοινοβουλευτικών τους ομάδων. Πρέπει εδώ και τώρα να καταψηφιστεί η ΠΝΠ».

Κλείσιμο
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ «αυτή η κίνηση θα επιδεινώσει την ήδη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η λαϊκή οικογένεια, την ήδη πανάκριβη πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως η Υγεία, και άλλες δομές απαραίτητες, αλλά ήδη δυσπρόσιτες για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα».

Το ΠΑΜΕ ζητεί επίσης «να επιστραφούν και όσα έχουν ήδη δεσμευτεί» και «να αποκατασταθούν οι απώλειες» λόγω PSI, ενώ καλεί εργαζόμενους και συνδικάτα «να καταγγείλουν με κάθε μέσο την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου».











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης