Συνελήφθη νταντά για κακοποίηση βρέφους στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη νταντά για κακοποίηση βρέφους στη Θεσσαλονίκη

Η δράση της γυναίκας αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς αποφάσισαν να καταγράψουν τις κινήσεις της, αφήνοντας ένα κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιο του παιδιού το οποίο ηχογραφούσε

Συνελήφθη νταντά για κακοποίηση βρέφους στη Θεσσαλονίκη
Για κακοποίηση ενός βρέφους 19 μηνών συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μία 62χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από μήνυση που υπέβαλε στο αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του παιδιού ο οποίος είναι δικηγόρος και μάλιστα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυση αναφέρεται ότι το κοριτσάκι παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά τους τελευταίους μήνες, γεγονός που προβλημάτισε τους γονείς. 

Κλείσιμο
Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία το παιδί είχε και γρατσουνιές και όταν οι γονείς ρωτούσαν την νταντά αυτή τους έλεγε ότι το έπαθε από τα νύχια του. Όπως αναφέρεται στη μήνυση, η δράση της γυναίκας αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς αποφάσισαν να καταγράψουν τις κινήσεις της νταντάς αφήνοντας ένα κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιο του παιδιού το οποίο ηχογραφούσε. 

Όπως διαπίστωσαν οι γονείς, η γυναίκα φερόταν βάναυσα στο παιδί το έβριζε ενώ από τους ήχους που καταγράφηκαν συμπεραίνουν ότι χρησιμοποιούσε και σωματική βία. Μετά την υποβολή της μήνυσης η 62χρονη συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση και την άφησε ελεύθερη καθώς δεν είχε διαβιβαστεί επισήμως η ιατροδικαστική έκθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο seleo.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης