Πάτρα: Πατέρας και γιος συνεργοί σε απόπειρα δολοφονίας

Πάτρα: Πατέρας και γιος συνεργοί σε απόπειρα δολοφονίας

Βάσει της κατάθεσης του θύματος, οι άνδρες της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. αναζήτησαν τους δράστες και συνέλαβαν αρχικά τον 33χρονο δράστη στο ποιμνιοστάσιο του και στη συνέχεια τον πατέρα του

Πάτρα: Πατέρας και γιος συνεργοί σε απόπειρα δολοφονίας
Πρώτα συνελήφθη ο 33χρονος γιος και μετά ο 62χρονος πατέρας του στην περιοχή Άνω Σούλι Πατρών, μετά την απόπειρά τους να δολοφονήσουν έναν 34χρονο με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Παρά τις δύο σφαίρες που δέχθηκε στη θωρακική χώρα από το πιστόλι των δραστών που έσπευσαν να εξαφανιστούν με διαφορετικά οχήματα, ο τραυματίας κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του ως ένα σημείο που βρήκε έναν συγχωριανό του ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Εκεί παραμένει για νοσηλεία, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Βάσει της κατάθεσης του θύματος, οι άνδρες της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. αναζήτησαν τους δράστες και συνέλαβαν αρχικά τον 33χρονο δράστη στο ποιμνιοστάσιο του και στη συνέχεια τον πατέρα του. Σε έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκε το παράνομο πιστόλι που χρησιμοποίησε το οποίο ο δράστης είχε κρύψει σε ένα κοντινό κτήμα. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης