Ξάνθη: Συνελήφθη καταζητούμενος με πλαστή ταυτότητα και κλεμμένο Ι.Χ.

Ξάνθη: Συνελήφθη καταζητούμενος με πλαστή ταυτότητα και κλεμμένο Ι.Χ.

Παρέμενε άφαντος ως τη στιγμή που τον βρήκαν άνδρες της Ασφάλειας στην Ξάνθη να κυκλοφορεί με κλεμμένο Ι.Χ. και να παριστάνει... κάποιον άλλο!

Ξάνθη: Συνελήφθη καταζητούμενος με πλαστή ταυτότητα και κλεμμένο Ι.Χ.
Κάθε είδους δικαστικό έγγραφο είχε εκδοθεί σε βάρος ενός 34χρονου Έλληνα που είχε ήδη καταδικαστεί για πώληση ναρκωτικών, κλοπές και απείθεια, αλλά εκείνος παρέμενε άφαντος ως τη στιγμή που τον βρήκαν άνδρες της Ασφάλειας στην Ξάνθη να κυκλοφορεί με κλεμμένο Ι.Χ. και να παριστάνει... κάποιον άλλο!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη μόλις διαπίστωσαν ότι το δελτίο ταυτότητας που τους έδειξε ήταν πλαστό και για το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε δηλωθεί κλοπή σε υπηρεσία της Αθήνας την 1η Απριλίου. Σύντομα αποδείχθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία και διαπιστώθηκε ότι, εκτός από την καταδικαστική απόφαση, είχαν εκδοθεί σε βάρος του ένα βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ένα ένταλμα σύλληψης και ένα ένταλμα βιαίας προσαγωγής! Όλα θα γίνουν εκτελεστά, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που του άσκησε και δίωξη για πλαστογραφία και κλοπή. 

*** Ποινή κάθειρξης πέντε ετών, 11 μηνών και 27 ημερών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών εκκρεμούσε με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας σε βάρος ενός 43χρονου Έλληνα που έπεσε στα χέρια ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Χαλκίδα. Μετά την προσαγωγή του φυγόποινου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης