Τι λέει η γραμματέας της Εισαγγελίας που άνοιξε το φάκελο με την άσπρη σκόνη

Τι λέει η γραμματέας της Εισαγγελίας που άνοιξε το φάκελο με την άσπρη σκόνη

«Δεν σοκαρίστηκα αλλα παρέμεινα ψύχραιμη καθόλη την διάρκεια της περιπέτειας» είπε στο protothema.gr

Τι λέει η γραμματέας της Εισαγγελίας που άνοιξε το φάκελο με την άσπρη σκόνη
Στο protothema.gr μίλησε για την περιπέτειά της, η διευθύντρια της γραμματείας της εισαγγελίας πρωτοδικων Αθηνών. Την Τετάρτη το μεσημέρι άνοιξε φάκελο ο οποίος περιείχε μια λευκή σκόνη και μια τετρασέλιδη καταγγελία.

Σύμφωνα με την ίδια, ο φάκελος είχε ταχυδρομηθεί προς την διεύθυνση εισαγγελίας και ειχε το μέγεθος μιας κολλάς Α4. «Η δική μου δουλειά είναι να ανοίγω τους φακέλους και να τακτοποιώ τα θέματα, προκειμένου να τα δώσω στον προϊστάμενο» εξηγεί. 

Περιγράφοντας τι συνέβη εκείνη την στιγμή η διευθύντρια τόνισε πως δεν πανικοβλήθηκε και στην αρχή δεν κατάλαβε τι ήταν στα χέρια της.

Κλείσιμο
«Όταν τον έπιασα δεν κατάλαβα κατι, κανονικά τον άνοιξα και ένιωσα στα χέρια μου κάτι παράξενο, σαν σκόνη. Τρίβω τα δάχτυλα μου για να φύγει και πιάνω ξανα τον φάκελο όπου διαπιστώνω πως περιείχε κάποιας μορφής σκόνης, σαν ταλκ. Αμέσως, κατευθύνθηκα στη βρύση, όπου έπλυνα καλά τα χέρια μου και ειδοποίησα την ασφάλεια, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα ενεργοποιήθηκαν οι μηχανισμοί των κλιμακίων που έφτασαν στον χώρο»

«Δεν τρόμαξα, κάναμε τα τεστ και βγήκαν καθαρά» λέει η γυναίκα με περίσσια ψυχραιμία.

Ο φάκελος σύμφωνα με τις αρχές, εκτός απο την σκόνη ειχε μέσα και μια τετρασέλιδη καταγγελία ενός εργαζομένου ΙΚΑ για τον προϊστάμενό του ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τον κατήγγειλε πως χτυπάει τις κάρτες συναδέλφων του οι οποίοι είτε λείπουν είτε καθυστερούν να πανε στην εργασία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης