Οι Ευρωπαίοι φανατικοί της «ανταλλαγής συντρόφων» κάνουν εκδρομή στην Κρήτη

Οι Ευρωπαίοι φανατικοί της «ανταλλαγής συντρόφων» κάνουν εκδρομή στην Κρήτη

Τα 15 χρόνια του μεγαλύτερου κλαμπ Swingers θα γιορταστούν με ένα πολύ μεγάλο πάρτυ στην Κρήτη - 1000 ευρώ το άτομο έχει πληρώσει κάθε συμμετέχοντας για να απολαύσει ποιοτικές υπηρεσίας

Οι Ευρωπαίοι φανατικοί της «ανταλλαγής συντρόφων» κάνουν εκδρομή στην Κρήτη
Η Κρήτη επελέγη από το SDC, ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία, για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του! 

Οι ευρωπαίοι φανατικοί της ανταλλαγής συντρόφων μάλιστα έχουν ήδη εξαντλήσει τις συμμετοχής, καθώς η εκδρομή είναι sold out! 

Οι swingers θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Κρήτη για να περάσουν, στη Σταλίδα, μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να... απολαύσουν τις δικές τους ηδονές, με πρώτιστο την ανταλλαγή συντρόφων στην οποία ομνύουν και επενδύουν πολύ χρήμα!
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδρομή είχε πολλαπλάσια ζήτηση από τις κλίνες που μπορούσε να διαθέσει το ξενοδοχείο στην Κρήτη, κι ας στοίχιζε περίπου 1000 ευρώ το άτομο! 

«Πρόκειται για τουρίστες υψηλού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα» έχει πει ο ξενοδόχος που έκλεισε το «χρυσό συμβόλαιο». Και φυσικά οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και τα στρώματα πρέπει να είναι έτοιμα πχ στη ντισκοτέκ...

Για την εχεμύθεια δεν συζητάμε. Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ θα φέρει μαζί του... 40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

Πηγή: cretalive.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης