Ανθρωποκυνηγητό για τριμελή σπείρα τσαντάκηδων

Ανθρωποκυνηγητό για τριμελή σπείρα τσαντάκηδων

Το βράδυ της Κυριακής οι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε οκτώ ανυποψίαστες γυναίκες

Ανθρωποκυνηγητό για τριμελή σπείρα τσαντάκηδων
«Οργώνουν» την πόλη της Κορίνθου οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εντοπίσουν τρεις άγνωστους νεαρούς που συνεργάζονται στις αρπαγές τσαντών από ανυποψίαστες πεζές γυναίκες, χωρίς να διστάζουν ακόμη και να τις χτυπήσουν σε περίπτωση που προβάλλουν αντίσταση!

Μέσα σε λίγα λεπτά το βράδυ της Κυριακής, οι δράστες αναστάτωσαν την Κόρινθο με τις αλλεπάλληλες επιθέσεις τους σε συνολικά οκτώ γυναίκες. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι επιθέσεις δεν έγιναν σε μοναχικές περαστικές, αλλά σε παρέες γυναικών! Στην πρώτη περίπτωση οι νεαροί κακοποιοί επιτέθηκαν σε τρεις γυναίκες και, αφού άσκησαν βία σε βάρους τους, άρπαξαν μια τσάντα που είχε μέσα μόνο προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Λίγο αργότερα, πλησίασαν άλλες πέντε γυναίκες και προσπάθησαν να αρπάξουν τις τσάντες τους, όμως εκείνες αντιστάθηκαν σθεναρά και οι δράστες χτύπησαν μία από αυτές! Τελικά, δεν κατάφεραν τον σκοπό τους και τράπηκαν σε φυγή με άδεια χέρια. Οι άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου διενεργούν προανάκριση και προσπαθούν να τους εντοπίσουν.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης