Άργος: Αλβανός δραπέτευσε μέσα από τα χέρια αστυνομικών

Άργος: Αλβανός δραπέτευσε μέσα από τα χέρια αστυνομικών

Παρά την καταδίωξη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχασαν τα ίχνη του αλλοδαπού δραπέτη και αμέσως σήμαναν συναγερμό με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν εκτεταμένες έρευνες, χωρίς όμως αποτέλεσμα...

Άργος: Αλβανός δραπέτευσε μέσα από τα χέρια αστυνομικών
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην πόλη του Άργους και την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας για τον εντοπισμό ενός νεαρού αλλοδαπού που απέδρασε μέσα από τα χέρια των αστυνομικών οι οποίοι τον οδηγούσαν στο τμήμα.

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον αλβανικής υπηκοότητας δράστη για κλοπή και επρόκειτο να τον προσάγουν στην Ασφάλεια για προανάκριση. Όμως, τη στιγμή που βρίσκονταν στην περιοχή της γέφυρας του Ξεριά στο Άργος, εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και να το βάλει στα πόδια.

Παρά την καταδίωξη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχασαν τα ίχνη του αλλοδαπού δραπέτη και αμέσως σήμαναν συναγερμό με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν εκτεταμένες έρευνες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Για την απόδραση διενεργείται έρευνα σε βάρος των συνοδών αστυνομικών και σχηματίζεται ποινική δικογραφία.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης