Αυστραλία: Δημιουργήθηκε Επιτροπή Αγώνα Νέων Μεταναστών

Αυστραλία: Δημιουργήθηκε Επιτροπή Αγώνα Νέων Μεταναστών

Στη συγκέντρωση συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα των Ελλήνων μεταναστών, που περιλαμβάνουν την έλλειψη στέγης, την ανεργία, καθώς επίσης και εκείνο του ότι πολλοί πέφτουν θύματα της εργοδοτικής τρομοκρατίας

Αυστραλία: Δημιουργήθηκε Επιτροπή Αγώνα Νέων Μεταναστών
Στη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα Νέων Μεταναστών της Μελβούρνης, κατέληξε η σύσκεψη, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία παλιών και νέων μεταναστών.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της συντονιστικής ομάδας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, «στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι Έλληνες μετανάστες, που έρχονται στη Αυστραλία, με την έλλειψη στέγης, την ανεργία, καθώς επίσης και εκείνο του ότι πολλοί πέφτουν θύματα της εργοδοτικής τρομοκρατίας».

Ο ίδιος ανέφερε ότι «από τη συζήτηση προέκυψε η ανάγκη για συλλογικό αγώνα προς την επίλυση των προβλημάτων αυτών, καθώς και για αξιοποίηση της εμπειρίας των παλιών μεταναστών και συμπαράταξη μαζί τους με τη δημιουργία της Επιτροπής Αγώνα Νέων Μεταναστών».

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, εκλέχθηκε μια τριμελής συντονιστική ομάδα και αποφασίστηκε να γίνει πλατιά σύσκεψη με νέους μετανάστες σε χρόνο και χώρο, που θα καθοριστούν άμεσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης