Τον αναζητούσαν στην Εύβοια, αλλά έκλεβε στην Κοζάνη

Τον αναζητούσαν στην Εύβοια, αλλά έκλεβε στην Κοζάνη

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για κλοπή 

Τον αναζητούσαν στην Εύβοια, αλλά έκλεβε στην Κοζάνη
Τη… μισή Ελλάδα διέσχισε για να συνεχίζει την παράνομη δράση του ένας Αλβανός διαρρήκτης και ληστής, σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί τρία εντάλματα σύλληψης και εκκρεμούσε δικογραφία στην Εύβοια! Τελικά, συνελήφθη στην… Κοζάνη!

Οι ένοικοι ενός σπιτιού στην περιοχή Αλωνάκια της Κοζάνης κάλεσαν την Αστυνομία όταν διαπίστωσαν ότι τρεις άγνωστοι επιχειρούσαν να εισβάλλουν στο εσωτερικό. Αμέσως έφτασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και οι δράστες, μόλις τους είδαν, τράπηκαν σε φυγή. Οι δυο κατόρθωσαν να εξαφανιστούν, αλλά ο 30χρονος Αλβανός συνεργός τους έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και παραδόθηκε στην Ασφάλεια.

Εκεί αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν τρία εντάλματα σύλληψης της Α΄ Ανακρίτριας Χαλκίδας και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας για διακεκριμένες κλοπές από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, ενώ η Ασφάλεια Χαλκίδας έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του για ληστείες από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων!

Κλείσιμο
Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για κλοπή και διέταξε να εκτελεστούν τα εντάλματα, ενώ οι δύο ομοεθνείς συνεργοί του στη διάρρηξη, των οποίων τα στοιχεία είναι γνωστά, αναζητούνται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης