Λάρισα: Δεν πρόλαβε να κάνει… «31» στις διαρρήξεις

Λάρισα: Δεν πρόλαβε να κάνει… «31» στις διαρρήξεις

Οι κινήσεις του 34χρονου μέσα σε ένα υπαίθριο χώρο στάθμευσης κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών που του έκαναν έλεγχο και βρήκαν μέσα στο Ι.Χ. φορτηγό του έναν αεροσυμπιεστή και διάφορα μικροαντικείμενα

Λάρισα: Δεν πρόλαβε να κάνει… «31» στις διαρρήξεις
Δεν πρόλαβε να κάνει… «31» στις διαρρήξεις ένας 34χρονος Έλληνας που είχε γίνει πραγματικός πονοκέφαλος για τις αστυνομικές αρχές της Λάρισας από τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς στην 30η προσπάθειά του συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Οι κινήσεις του 34χρονου μέσα σε ένα υπαίθριο χώρο στάθμευσης κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών που του έκαναν έλεγχο και βρήκαν μέσα στο Ι.Χ. φορτηγό του έναν αεροσυμπιεστή και διάφορα μικροαντικείμενα, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι τα είχε κλέψει προηγουμένως από άλλο φορτηγό που ήταν σταθμευμένο στο ίδιο παρκινγκ, σπάζοντας το τζάμι του με σφυρί κι ότι με τον ίδιο τρόπο διέρρηξε και άλλο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο αλλά δεν βρήκε κάτι για να κλέψει.

Στο φορτηγό, που κατασχέθηκε ως μέσο για τη διευκόλυνση κλοπών, κατασχέθηκαν το σφυρί, ένα κατσαβίδι, ένας λοστός, ένας σουγιάς και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ο 34χρονος διαπιστώθηκε ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες είχε διαρρήξει 28 καταστήματα και γραφεία και είχε αρπάξει συνολικά 1.460 ευρώ, τρεις φορητούς υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους, ένα ράδιο- cd αυτοκινήτου και διάφορα μικροαντικείμενα, μεταξύ των οποίων τσιγάρα και κλειδιά! 

Κλείσιμο
Στο σπίτι του δράστη, που είχε συλληφθεί πολλές φορές για διαρρήξεις, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και οκτώ ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης