Ξηλώνουν ακόμη και τους… τοίχους των σπιτιών στην Ηλεία!

Ξηλώνουν ακόμη και τους… τοίχους των σπιτιών στην Ηλεία!

Δεν έχει προηγούμενο η λεηλασία που έκαναν άγνωστοι στην διώροφη κατοικία μιας γυναίκας στην κοινότητα Μυρώνια του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Ξηλώνουν ακόμη και τους… τοίχους των σπιτιών στην Ηλεία!
Δεν έχει προηγούμενο η λεηλασία που έκαναν άγνωστοι στην διώροφη κατοικία μιας γυναίκας στην κοινότητα Μυρώνια του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, αφού έφτασαν στο σημείο να ξηλώσουν ακόμη και τις… πέτρες με τις οποίες είναι χτισμένος ο τοίχος!

Η 50χρονη ιδιοκτήτρια που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα έμεινε εμβρόντητη όταν πήγε στο εξοχικό της και διαπίστωσε ότι από συγκεκριμένα σημεία στην τοιχοποιία είχαν κάνει φτερά γύρω στις… 70 πέτρες! Αμέσως κατήγγειλε την ασυνήθιστη κλοπή στην Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες, επισημαίνοντας ότι η κλοπή των υλικών προκαλεί άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης του σπιτιού.

*** Έβγαλε τον κινητήρα από το μοτοποδήλατό του ο 55χρονος ιδιοκτήτης και τον άφησε στην αυλή του σπιτιού του στα Καβάσιλα Ηλείας για να επιδιορθώσει την βλάβη που παρουσίαζε. Δεν υπολόγισε, όμως, τους… «φαντομάδες» που δρουν στην περιοχή! Άγνωστοι μπήκαν στην αυλή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν τον κινητήρα και έγιναν καπνός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης