Ο αδερφός της Τάνιας Χαριτοπούλου μιλά για τη σύλληψη του δραπέτη Καββαδία

Ο αδερφός της Τάνιας Χαριτοπούλου μιλά για τη σύλληψη του δραπέτη Καββαδία

«Φυσικά και αισθανόμαστε ανακούφιση για το ότι ο δολοφόνος της αδελφής μου συνελήφθη»

Ο αδερφός της Τάνιας Χαριτοπούλου μιλά για τη σύλληψη του δραπέτη Καββαδία
Στη σκιά ενός φρικτού εγκλήματος, που στοίχισε τη ζωή της αδελφής του, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τον Σπύρο Καββαδία, ο αδελφός της, Δημήτρης Χαριτόπουλος, ξεσπά, μιλώντας στο protothema.gr για τη χθεσινή σύλληψη του πρώην συντρόφου της, με την οποία είχε αποκτήσει και ένα παιδί, το οποίο σήμερα είναι πια 19 χρόνων.

«Ευτυχώς που τον πιάσανε πάλι, φυσικά και νιώθω ανακούφιση, πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έκανε διπλό έγκλημα να κυκλοφορεί ελεύθερος όλο αυτό το χρονικό διάστημα;

Κλείσιμο

Δεν μας ενόχλησε και αυτό ευτυχώς δε μας προκάλεσε περισσότερο αναστάτωση αν και όταν είχαμε ακούσει ότι ήταν άφαντος είχαμε τρομοκρατηθεί, δε θέλαμε με κανέναν τρόπο να ενοχλήσει ούτε κάποιον από την οικογένεια της Τάνιας της αδελφής μου και κυρίως φοβόμασταν μη και τυχόν προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με την 19χρονη σήμερα κόρη του την οποία και απέκτησε με την αδελφή μου. Μας χαροποίησε η εξέλιξη και φυσικά δεν υπάρχει κάτι που να συνδέει εκείνον με την κόρη του. Η ανιψιά μου που είναι σήμερα 19 χρόνων κοπέλα απλά αρκέστηκε να σχολιάσει πως μάλιστα πιάσανε τον Καββαδία, δεν είναι στο δικό της σύστημα αξιών ο πατέρας της αλλά ο Καββαδίας, αυτό νομίζω τα λέει όλα», σημειώνει χαρακτηριστικά.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης