Ξήλωσαν τον χαλκό από ανεμογεννήτρια!

Ξήλωσαν τον χαλκό από ανεμογεννήτρια!

Ο 76χρονος ιδιοκτήτης της ανεμογεννήτριας είχε ενημερώσει τις αρχές ότι την είχαν λεηλατήσει και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε ύποπτα οχήματα, ώσπου ανακάλυψαν μέσα σε αυτό στο οποίο επέβαιναν ένας 37χρονος και ένας 38χρονος διάφορα εξαρτήματα και τμήματα μηχανισμού που περιείχαν χαλκό βάρους 300 κιλών

Ξήλωσαν τον χαλκό από ανεμογεννήτρια!
Ακόμη και τις ανεμογεννήτριες βάζουν πλέον στο στόχαστρό τους οι «κυνηγοί» χαλκού στην Κρήτη! Δυο από αυτούς εντοπίστηκαν ενώ μετέφεραν τη λεία τους με Ι.Χ. αυτοκίνητο στον Πλατανιά Χανίων και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Μουσούρων.

Ο 76χρονος ιδιοκτήτης της ανεμογεννήτριας είχε ενημερώσει τις αρχές ότι την είχαν λεηλατήσει και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε ύποπτα οχήματα, ώσπου ανακάλυψαν μέσα σε αυτό στο οποίο επέβαιναν ένας 37χρονος και ένας 38χρονος διάφορα εξαρτήματα και τμήματα μηχανισμού που περιείχαν χαλκό βάρους 300 κιλών!

Τα υλικά και ο αξίας 1.000 ευρώ χαλκός αποδείχθηκε ότι προέρχονταν από την συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς προϊόντων εγκλήματος και οι δυο συνεργοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης