Λακωνία: Στην αποθήκη έκρυβε την ηρωίνη που διακινούσε

Λακωνία: Στην αποθήκη έκρυβε την ηρωίνη που διακινούσε

Κατά την διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν σε διάφορα σημεία συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού 26,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οκτώ δισκία ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο 28χρονος δεν διέθετε ιατρική συνταγή

Λακωνία: Στην αποθήκη έκρυβε την ηρωίνη που διακινούσε
Δυο συλλήψεις διακινητών ηρωίνης και όχι μόνο έκαναν μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης, του τμήματος Περιφερείας και της Ο.Π.Κ.Ε. στη Σκάλα και στους Μολάους Λακωνίας. Στην πρώτη περίπτωση, ο 28χρονος δράστης έκρυβε τα ναρκωτικά στην αποθήκη του σπιτιού του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν σε διάφορα σημεία συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού 26,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και οκτώ δισκία ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο 28χρονος δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο κινητά και 80 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών.

Λίγο αργότερα, έγινε έρευνα στο σπίτι ενός 36χρονου όπου βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης και μεθαδόνη βάρους 11,31 γραμμαρίων. Ο κάτοχός τους είχε ακόμη στο σπίτι ένα πολεμικό τυφέκιο με τρία φυσίγγια και δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς νόμιμη άδεια. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες για παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ο 36χρονος κατηγορείται και για οπλοκατοχή.

*** Στην Περιφερειακή οδό της Άρτας συνελήφθη ένας 30χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και βρέθηκε στην κατοχή του μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης