Τύρναβος: Παρέλαβε 15 κιλά λαθραίο καπνό από τα ΕΛ.ΤΑ.!

Τύρναβος: Παρέλαβε 15 κιλά λαθραίο καπνό από τα ΕΛ.ΤΑ.!

Μέσα στο δέμα βρέθηκαν 31 νάιλον συσκευασίες του μισού κιλού η καθεμία με αδασμολόγητο χύμα καπνό συνολικού βάρους 15 κιλών και 608,1 γραμμαρίων

Τύρναβος: Παρέλαβε 15 κιλά λαθραίο καπνό από τα ΕΛ.ΤΑ.!
Μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων γινόταν η διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων αδασμολόγητου καπνού με παραλήπτη τον συνεργάτη του κυκλώματος που τον διέθετε στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου! Όμως, δεν κατάλαβε ότι τον παρακολουθούσαν αστυνομικοί.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας είχαν στοχοποιήσει τον 51χρονο κάτοικο Τυρνάβου και τον εντόπισαν με τη βοήθεια συναδέλφων τους του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Τον ακολούθησαν ως το περιφερειακό υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και, όταν τον είδαν να βγαίνει με ένα δέμα που παρέλαβε, τον συνέλαβαν.

Μέσα στο δέμα βρέθηκαν 31 νάιλον συσκευασίες του μισού κιλού η καθεμία με αδασμολόγητο χύμα καπνό συνολικού βάρους 15 κιλών και 608,1 γραμμαρίων, που κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Λάρισας για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ οι έρευνες για τους αποστολείς του λαθραίου καπνού βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
*** Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ένας 35χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη σε περιοχή του δήμου Χανίων από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Αποκορώνου, όταν του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία καπνού βάρους 400 γραμμαρίων και 71 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης