Κέρκυρα: Σπείρα νεαρών έκλεβε μηχανάκια

Κέρκυρα: Σπείρα νεαρών έκλεβε μηχανάκια

Στην εξάρθρωση της σπείρας οδήγησε ένα από τα κλεμμένα μοτοποδήλατα που είχε εντοπιστεί πρόσφατα από τις αστυνομικές υπηρεσίες και είχε επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του

Κέρκυρα: Σπείρα νεαρών έκλεβε μηχανάκια
«Συλλογή» από… κλεμμένα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες έκανε μια σπείρα τριών νεαρών, που είχαν ρημάξει τα δίκυκλα στην πόλη της Κέρκυρας το τελευταίο εξάμηνο! Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί έξι κλοπές, αλλά ερευνάται αν διέπραξαν και άλλες.

Στην εξάρθρωση της σπείρας οδήγησε ένα από τα κλεμμένα μοτοποδήλατα που είχε εντοπιστεί πρόσφατα από τις αστυνομικές υπηρεσίες και είχε επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του. Κατά την διάρκεια της αξιολόγηση των στοιχείων που συγκέντρωσε η Ασφάλεια, ταυτοποιήθηκαν δύο 17χρονοι Έλληνες ως οι δράστες τεσσάρων κλοπών. Όταν προσήχθησαν για εξέταση, ο ένας από τους δυο ομολόγησε πως είχε κλέψει τον περασμένο Δεκέμβριο άλλα δυο μοτοποδήλατα με τη βοήθεια ενός 20χρονου Βούλγαρου.

Τρία από τα κλεμμένα μοτοποδήλατα βρέθηκαν κρυμμένα σε έναν υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο, ενώ μία μοτοσυκλέτα και ένα ακόμη μοτοποδήλατο εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα σε υπαίθρια έκταση όπου τα είχαν παρατήσει οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας. Ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι ελλείψει αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης