Πάτρα: Δέκα διαρρήξεις είχε κάνει ο «ραλίστας» δραπέτης

Πάτρα: Δέκα διαρρήξεις είχε κάνει ο «ραλίστας» δραπέτης

Βαρυποινίτης που είχε αποδράσει με τη χρήση κανονικής άδειας από τις φυλακές Χαλκίδας, σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: Δέκα διαρρήξεις είχε κάνει ο «ραλίστας» δραπέτης
Βαρυποινίτης που είχε αποδράσει με τη χρήση κανονικής άδειας από τις φυλακές Χαλκίδας, ήταν ο «ραλίστας» που σκόρπισε τον τρόμο μέρα- μεσημέρι στο κέντρο της Πάτρας οδηγώντας επικίνδυνα καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον καταδίωκαν!

Στο διάστημα της ελευθερίας του ο δραπέτης, που συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης κατά τη διάρκεια άγριας καταδίωξης η οποία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών, είχε διαπράξει δέκα διαρρήξεις σε καταστήματα της Πάτρας, ένα από τα οποία μάλιστα διέρρηξε δυο φορές και είχε αρπάξει χρήματα από το ταμείο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο βαρυποινίτης δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και αμέσως ξεκίνησε τρελή πορεία στο κέντρο της πόλης, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες και στοπ. Τελικά ακινητοποιήθηκε σε απόσταση τριών χιλιομέτρων, αφού πρώτα εμβόλισε ένα περιπολικό και προκάλεσε φθορές σε αρκετά σταθμευμένα οχήματα και ένα μηχανάκι. Μάλιστα, τόσο ο δραπέτης όσο και οι δυο επιβάτες που κρατούνται και ανακρίνονται είχαν τραυματιστεί ελαφρά από τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης