Κως: Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν νεαρό για τα χρέη του

Κως: Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν νεαρό για τα χρέη του

Τον καταδίωξαν και τον έβαλαν με τη βία μέσα σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο τον μετέφεραν διαδοχικά σε διάφορα σημεία του νησιού

Κως: Απήγαγαν και ξυλοκόπησαν νεαρό για τα χρέη του
Χρωστούσε αλλά δεν ξεπλήρωνε την οφειλή του σε δυο «νταήδες» ένας νεαρός, με αποτέλεσμα να ζήσει ώρες τρόμου στα χέρια τους καθώς τον απήγαγαν, τον ξυλοκόπησαν άγρια και ζήτησαν λύτρα από τον πατέρα του για να τον απελευθερώσουν!

Υπό το φως του ήλιου οι δυο δράστες ηλικίας 41 και 31 χρόνων επιτέθηκαν στον άτυχο 22χρονο στην πόλη της Κω το απόγευμα της Πέμπτης και τον χτύπησαν με γροθιές για να τον αναγκάσουν να πληρώσει το χρέος του! Εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει, αλλά τον καταδίωξαν και τον έβαλαν με τη βία μέσα σε ένα αυτοκίνητο με το οποίο τον μετέφεραν διαδοχικά σε διάφορα σημεία του νησιού. Κάθε τόσο σταματούσαν και τον χτυπούσαν ανελέητα στο κεφάλι και στο σώμα του.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο 41χρονος τηλεφώνησε στον πάτερα του θύματος και του ανακοίνωσε ότι τον κρατούσαν όμηρο ώσπου να τους δώσει εκείνος τα χρήματα της οφειλής. Ο πατέρας έκλεισε ραντεβού με τους απαγωγείς, αλλά κατέφυγε στην Ασφάλεια που οργάνωσε επιχείρηση για την σύλληψη των δραστών. Όταν εκείνοι εμφανίστηκαν μαζί με τον 22χρονο στο ραντεβού, πετάχτηκαν μπροστά τους και τους φόρεσαν χειροπέδες. 

Κλείσιμο
Ο τραυματισμένος 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι δυο «νταήδες» οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που τους άσκησε δίωξη για αρπαγή, εκβίαση και επικίνδυνη σωματική βλάβη και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης