«Ευαγγελισμός»: Χωρίς ειδικευόμενους παθολόγους, χειρουργούς και ορθοπεδικούς

«Ευαγγελισμός»: Χωρίς ειδικευόμενους παθολόγους, χειρουργούς και ορθοπεδικούς

Οι συγκεκριμένες ειδικότητες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, γεγονός που θα πλήξει την γενική εφημερία του νοσοκομείου

«Ευαγγελισμός»: Χωρίς ειδικευόμενους παθολόγους, χειρουργούς και ορθοπεδικούς
Χωρίς τους ειδικευόμενους παθολόγους, χειρουργούς και ορθοπεδικούς «ανοίγει» αύριο η εφημερία του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
 
Ο Σύλλογος ειδικευομένων «Ευαγγελισμού» ανακοίνωσε ότι οι συγκεκριμένες ειδικότητες βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, γεγονός που θα πλήξει την γενική εφημερία του νοσοκομείου. Μάλιστα, ο Σύλλογος οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το πρωί του Σαββάτου, στις 09:00 π.μ. στην πύλη του νοσοκομείου. Παράλληλα, καλεί τη διοίκηση του «Ευαγγελισμού» να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συμβεί στη διάρκεια της εφημερίας.
 
Με δεδομένο ότι σε όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, του Ευαγγελισμού συμπεριλαμβανομένου, οι ειδικευόμενοι γιατροί είναι οι πυλώνες των επειγόντων και των κλινικών, λόγω συνταξιοδότησης και αποχώρησης των ειδικευμένων γιατρών, θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο το «έμφραγμα» στην εφημερία και γενικώς στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.
 
Κλείσιμο
«Ως νέοι εργαζόμενοι δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε  πλέον την αδιαφορία της κυβέρνησης και της διοίκησης του Νοσοκομείου στα καίρια προβλήματα που χρονίζουν στην Υγεία. Απαιτούμε άμεση αποπληρωμή του συνόλου των δεδουλευμένων, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, αναγνώριση του νόμιμου δικαιώματος των ρεπό για κάθε μια εφημερία και της άδειας, ενιαίο, καθολικό, δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας με υψηλής ποιότητας περίθαλψη για όλο τον λαό με αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, αναβάθμιση της ιατρικής εκπαίδευσης – άμεση κατάρτιση καθηκοντολογίου ειδικευομένων» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος ειδικευομένων «Ευαγγελισμός».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης