Ρέθυμνο: Παράνομα όπλα σε αποθήκη σκοπευτικού συλλόγου

Ρέθυμνο: Παράνομα όπλα σε αποθήκη σκοπευτικού συλλόγου

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στην αποθήκη, συνέλαβαν αρχικά τον 66χρονο διαχειριστή της στην κατοχή του οποίου βρήκαν ένα περίστροφο και 830 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων για τα οποία δεν διέθετε άδεια

Ρέθυμνο: Παράνομα όπλα σε αποθήκη σκοπευτικού συλλόγου
Ένα μικρό… στρατό θα μπορούσε να εξοπλίσει το οπλοστάσιο που βρέθηκε στην αποθήκη ενός σκοπευτικού συλλόγου σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου και περιλάμβανε δεκάδες πιστόλια, περίστροφα και γεμιστήρες και χιλιάδες σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στην αποθήκη, συνέλαβαν αρχικά τον 66χρονο διαχειριστή της στην κατοχή του οποίου βρήκαν ένα περίστροφο και 830 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων για τα οποία δεν διέθετε άδεια. Στη συνέχεια, κατέσχεσαν δύο πιστόλια και πέντε γεμιστήρες για τα οποία κινείται η διαδικασία για την ανάκληση της αδείας τους.

Όμως, στην αποθήκη βρέθηκαν ακόμη 14 πιστόλια, ένα περίστροφο, 14.748 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 38 γεμιστήρες που κατείχε ο 66χρονος για τις ανάγκες του συλλόγου και κατασχέθηκαν για να ανακληθούν οι άδειές τους. Ο 66χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ για όλα τα πυροβόλα διατάχθηκε βαλλιστική εξέταση.

Κλείσιμο
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων
οδηγείται ένας 27χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε., μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του σε περιοχή του δήμου Πλατανιά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, ένα περίστροφο και ένας γεμιστήρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης