Λάρισα: Θα «έσπρωχνε» στις πιάτσες μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Λάρισα: Θα «έσπρωχνε» στις πιάτσες μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα το σπίτι του υπόπτου και οργανώσουν αιφνιδιαστική έρευνα, πριν εκείνος προλάβει να «εξαφανίσει» την πραμάτεια του

Λάρισα: Θα «έσπρωχνε» στις πιάτσες μεγάλη ποσότητα ηρωίνης
Κυκλοφόρησαν αμέσως στα στέκια τοξικομανών της Λάρισας οι πληροφορίες ότι ένας 58χρονος είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ηρωίνης και σχεδίαζε να την «σπρώξει» στην παράνομη αγορά. Οι φήμες δεν άργησαν να φτάσουν και στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα το σπίτι του υπόπτου και οργανώσουν αιφνιδιαστική έρευνα, πριν εκείνος προλάβει να «εξαφανίσει» την πραμάτεια του. Ο 58χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, καθώς στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 401,3 γραμμάρια ηρωίνης και 120 ευρώ, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν οι προμηθευτές του και τυχόν συνεργοί του στη διακίνηση.

Δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 23 και 27 χρόνων και μία 20χρονη Κύπρια έπεσαν στα χέρια ανδρών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στη διασταύρωση Βεύης στη
Φλώρινα
Κλείσιμο
και βρήκαν στην κατοχή τους 10,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και μικροποσότητα MDMA (μεθαμφεταμίνη). Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης