Έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη από τη μητέρα της και τον αδερφό της να γυρίσει πίσω

Έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη από τη μητέρα της και τον αδερφό της να γυρίσει πίσω

Εκφράζουν φόβους για τη ζωή της - «Ανησυχώ για τη ζωή της, ήταν απελπισμένη» τόνισε η κυρία Γεωργία Σταμάτη - «Επιβάλλεται να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Είναι μια πράξη που έγινε εν βρασμώ» ανέφερε ο αδελφός της

Έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη από τη μητέρα της και τον αδερφό της να γυρίσει πίσω
Έκκληση στη Βίκυ Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, απηύθυναν η μητέρα της Γεωργία και ο αδελφός της Παναγιώτης Σταμάτης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», ενώ εξέφρασαν φόβους για τη ζωή της.

Η κυρία Γεωργία Σταμάτη μιλώντας αποκάλυψε ότι η κόρη της μίλησε με τον γιο της χθες το βράδυ, αλλά δεν του είπε κάτι σχετικά με την απόδρασή της. «Μίλησε με το παιδάκι χθες το βράδυ. Δεν ξέραμε τίποτα», είπε. Πρόσθεσε ότι «ακουγόταν ταλαιπωρημένη, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, είπε στο παιδί ότι είναι λίγο άρρωστη».

«Την παρακαλώ να γυρίσει εκεί που ήταν. Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω», σημείωσε μην κρύβοντας την ανησυχία της μήπως κάνει κακό στον εαυτό της.

«Ανησυχώ για τη ζωή της, ήταν απελπισμένη» τόνισε η κυρία Γεωργία Σταμάτη.

Κλείσιμο
«Επιβάλλεται να επιστρέψει στο νοσοκομείο. Είναι μια πράξη που έγινε εν βρασμώ» ανέφερε ο αδελφός της, ο οποίος συμπλήρωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη, το μόνο που έλεγε συνεχώς είναι ότι θέλει να γυρίσει στο παιδί της.



Η απόδραση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου διαπιστώθηκε γύρω στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης από υπαλλήλους του Ιδρύματος και άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της. Για την υπόθεση διενεργείται παράλληλα έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ αναμένεται να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες της απόδρασης.

Η Βίκυ Σταμάτη, όπως η ίδια ανέφερε στην πέμπτη αίτηση αποφυλάκισής της, η οποία απορρίφθηκε χθες από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, βρισκόταν σε «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο» καθώς πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης